ARDENT - Herbal Tea

Vi fikk i oppgave å komme opp med et urte-te brand fra scratch samt å lage pakning for det. Vi valgte gå vekk fra normen med behagelige myke elementer som er ment å treffe kvinner og heller sikte oss inn den mannlige delen av markedet. I resten av verden drikker menn te hver dag, men her til lands blir det sett på mer som et produkt  kvinner med for store ullgensere drikker med begge hender på gigantiske kopper imens de lukker øynene, smiler og nyter hver slurk.

Vi kalte vårt te ARDENT, som betyr kraftkilde. Produktets målgruppe aktive menn som er glad i naturopplevelser som klatring og fjellturer, evt. folk som har et ønske om  å assosiere seg med denne livsstilen. Pakningen er 17cm høy, laget av solid papp og med et svart lokk i rustfritt stål og passer perfekt å ha med i tursekken. Den kommer i tre varienter til de forskjellige delene av dagen. Logoen er en stilisert "A" med harde kanter. Inne i A-en er det er abstrakt form som kan tolkes til å være et fjell, en teltåpning eller en bålflamme.

(Grunnet en streikende ekstern hardisk er det kun bildene under som eksisterer fra denne oppgaven, men det jobbes med å finne resten...)

Date:

Oktober 2011

Client:

Noroff Instituttet (student oppgave)

Role:

Design og Art Direction samarbeid med Jonas Gude Gudesen

Tags:

Packaging & Concept